ARTICOLE

Secretele cuplurilor fericite bazate pe știință

Nu este o surpriză faptul că atitudinea pozitivă afectează relațiile. Optimismul în relație, complimentele către celălalt, împărtășind împreună o poveste plină de umor din trecut sau făcând pur și simplu ceva neașteptat sunt ingredientele care fac ca doi oameni să fie fericiți atunci când sunt împreună.

Jan 11, 2019 / by fericire / No Comments

Test-compatibilitate

Testul dureaza in jur de 3 minute si e recomandat sa raspunzi cat mai rapid. Unde ai dubii alege ultimul raspuns. Daca esti nemultumit de rezultat revino si recompleteaza testul a doua zi. Vei primii descrierea a doua tipologii din care prima este principala si iti defineste 70-80% din comportament.

Nov 21, 2016 / by fericire / No Comments

Eysenck’s Personality Inventory (EPI) (Extroversion/Introversion)

The Eysenck Personality Inventory (EPI) measures two pervasive, independent dimensions of personality, Extraversion-Introversion and Neuroticism-Stability, which account for most of the variance in the personality domain. Each form contains 57 “Yes-No” items with no repetition of items. The inclusion of a falsification scale provides for the detection of response distortion. The traits measured are Extraversion-Introversion

Nov 17, 2016 / by fericire / No Comments

Make sex not war!

fericire3

In anii 60 circula solganul “Make sex not war!” . In lumea animala exista o specie care a preluat acest concept in viata de zi cu zi . Oare chiar rezolva asta problemele conflictuale in comunitatile mai mari ?

Nov 09, 2016 / by fericire / No Comments

In relatii primeaza valorile care te sustin!

O prima testare te ajuta sa intelegi diferenta dintre perceptia ta, judecata celorlalti si rolurile pe care le ai in societate. Si asta din cauza faptului ca intre ratiune si emotii vor aparea intotdeauna divergente.